ŠTO GOVORE O NAMA …

“Hrvati su na referndumu odlučili da brak u ustavu treba biti definiran kao životna zajednica između muškarca i žene.

Skandal, provokacija!

Je li prihvatljivo da o hrvatskom ustavu odlučuju sami hrvatski građani?

I to bez pitanja Obame, Martina Schulza, Daniela Cohn-Bendita ili Volker Becka.

Može li tako jedan nezreo narod znati što je za njega najbolje?…

Da bi se Hrvate prisililo na politički korektno rješenje, zahtjeva se odlučna intervenicija trupa NATO-a protiv Hrvatske!”

 

 

 

Ovo je bio jedan sarakastični i ironični komentar jednog njemačkog čitatelja, ali evo još nekoliko citata iz brojnih pozitvnih komentara čitatelja sa portala glavnih njemačkih medija:

“…Interesantno i uznemirujuće je, sa koliko netoleranacije, propagatori takozvanog gay braka pokušavaju srušiti i pogaziti, sve ono što je utemeljeno tisućljećima u svim kulturama i religijama i što je sveto. Gay brak nije nikada postojao u povijesti ni u jednoj kulturi. Kakva oholost, podići se protiv vlastitih kuturnih korijena. Samouništenje?..”

“Hrvatski narod je na jednom dermokratskom glasanju velikom većinom odlučio, da tradicionalni brak i homoseksualno partnestvo nisu i ne mogu biti isto. I tu odluku treba poštivati.”

“… Jedno društvo može opstati bez homoseksualaca. Jedno društvo sastavljeno od homoseksualaca nije sposobno se razmnožavati i osuđeno je na propast.”

“Brak se treba definirati kao zajednica između muškarca i žene i to je jedina logična opcija. Pošto hrvatska vlada očito ne želi prihvatiti jasno mišljenje vlastitog naroda, to je jadno za ovu novu članicu EU. Bruxelles bi po pravilu, ovdje morao intervenirati i zahtjevati od hrvatske vlade, da prihvati demokratsku volju naroda.”

“To se zove demokracija, a ne ono što paše socijalistima i zelenima. Socijalisti i zeleni viču stalno da žele uvesti referendum u Njemačkoj, ali samo ako rezultat unaprijed paše njima.”

“Bilo bi dobro, da i glasnogovornici gay braka, uzmu u obzir brige onih koji drugačije misle i to poštuju. Ali umjesto toga, oni uvijek izvlače batinu rasizma i dskrimnacije protiv onih čije se mišljenje ne slaže sa njihovim..”