ovo vam taje okupatorski mediji

Potpora i oduševljenje iz Francuske!

Hrvati pokazali cijelom svijetu da se pita njih,

 a ne političke elite!

 

 

 

“Hrvatski građani provode pravu demokraciju, neposrednu … treba nas biti sramota … jedna država koja je čitavo stoljeće bila zakinuta za demokraciju, pokazuje cijelom svijetu da se pita njih, a ne vladajuće i elite”, kazali su Francuzi.

Stižu prekrasne slike i riječi podrške iz gotovo cijele Europe, pa i šire.

Hrvatska javnost za njih, zahvaljujući medijskog blokadi, nažalost ne zna.

Treba stoga biti zahvalan društvenim mrežama, ali i našoj dijaspori koja je diljem svijeta bilježila divljenje snažnoj volji i upornosti hrvatskog naroda u očuvanju tradicionalnih vrijednosti kao što su ustavno definiranje institucije braka kao zajednice muškarca i žene. Pokies

Najljepši primjer stiže iz Pariza u kojem su Francuzi ispred hrvatske ambasade pripremili “obiteljski performans”.

Izložili su replike četveročlane obitelji, mužkarca, žene i dvoje djece koji u rukama drže hrvatsku zastavu.

Kazali su kako su Hrvati imali “sreće što ih se uopće o tome nešto pita”, aludirajući na to da je francuska vlada samoinicijativno legalizirala istospolne brakove u Francuskoj bez da pita građane koji se tome, u velikom djelu, protive.

“Hrvatski građani provode pravu demokraciju, neposrednu…treba nas biti sramota…jedna država koja je čitavo stoljeće bila zakinuta za demokraciju, pokazuje cijelom svijetu da se pita njih, a ne vladajuće i elite”, kazali su francuski prosvjednici koji su na ovaj interesantan način dali podršku referendumu.