www.dnevno 07 12 2015

 

FURY UZNEMIRIO ZLO

 

‘Pedofilija će se ozakoniti za sotonu kao što se ozakonio abortus’,

rekao to i izazvao skandal!

Autor: Zrinka Kasapić

‘Tri stvari će se ozakoniti za sotonu prije nego se on objavi, dvije su već ostvarene!’

Proteklih dana svi svjetski mediji raspisali su se o  Tysonu Furyju koji je pobjedom nad velikim Vladimirom Kličkom osvojio titulu svjetskog prvaka. Nakon što je pobijedio oduševio je vjernike diljem planeta jer je rekao da je pobjedio za Isusa snagovom Kristovom a ne svojom snagom. Iako su već tada negodovali svi oni koji Isusa ne podnose Fury je razljutio i razbjesnio zlo tek kada je najavio da će pedofilija biti ozakonjena baš kao što su abortus i homoseksualnost.

‘Samo tri stvari trebaju se ozakoniti za sotonu prije nego se on objavi. To su abortus, homoseksualnost i pedofilija’, rekao je Fury te dodao da su prve dvije već ozakonjene a treća tek slijedi. ‘Tko je 50-ih godina mogao reći da će abortus i homoseksualnost biti ozakonjeni? Da sam tada to najavio rekli bi da sam lud, kao što sad govore kada najavljujem pedofiliju, ali to će se dogoditi baš kao što se dogodila homoseksualnost, to je sljedeća stepenica, upozorava Fury koji kaže da ga nije briga ako ga zbog vjerskih uvjerenja osude za homofobiju, što su mu učinili 2013. godine. Naime tada je Fury bio kažnjen s 3 tisuće funti jer je rekao da suborci David Price i Tony Bellew gay ljubavnici.

Iako je svijet bio oduševljen Furyjem čini se kako je kršćanskim uvjerenjima o kojima rado govori podigao veliki bijes zla na sebe pa su svjetski mediji počeli isticati njegovu ‘zaluđenost’ kršćanstvom i stavljati ju u negativan kontekst. Jer, nikome nije u interesu da jedan svjetski prvak toliko ljubi Boga da svoju poziciju i medijsku popraćenost koristi za evangelizaciju umjesto za samopromociju, jer se time otkriva istina o Bogu koja očito mora ostati skrivena.

Zamagljuje se tako realno stanje stvari a to je da je Fury zapravo oduševio milijarde ljudi na svijetu te im pokazao snagu i veličinu Boga, a ljuti su samo sljedbenici zla kojima Fury i slični Božji sinovi i kćeri remete planove, kao što je primjerice plan o legalizaciji pedofilije koji je raskrinkao upravo Fury rekavši da kao i homoseksualnst i abortus, to zlo služi đavlu i ništa manje od toga. Podržimo Furyja u borbi protiv zla!