U ovo vrijeme 024

 

Pitanje je koliko pretplatnika HRT-a želi ovo financirati?

Pobunite se roditelji jer jasno je da bez obzira na vlast homo Agenda ide dalje!

……………………………………………………………………………………………………………………………….

Program za djecu i mlade Hrvatske radiotelevizije pokrenuo je novi specijalizirani portal “Projekt Drugi” namijenjen djeci i mladima školskog uzrasta te njihovim nastavnicima, koji promiče LGBT propagandu te promovira redefiniciju braka i posvajanje djece od strane homoseksualnih parova.

Portal narod.hr Donosimo kratki pregled materijala namijenjenih djeci koji su do sada objavljeni na portalu pod temom “LGBTIQ populacija”:

Portal donosi video u kojem se psihologinja Sandra Tolić deklarira kao lezbijka, govori o svojem životu i svojem istraživanju o “LGBT roditeljstvu u Hrvatskoj” (pod nazivom: “Ja nisam gej mama, ja sam mama”). U videu – namijenjenom djeci od 1. do 4. razreda srednje škole – promovira se imanje djece od strane homoseksualnih parova te se pokušava normalizirati mogućnost da dijete odgajaju “dvije mame” ili “dva tate”, unatoč tome što relevantna znanstvena istraživanja pokazuju da su djeca koja odrastaju s istospolnim partnerima u daleko nepovoljnijem položaju te da je vjerna zajednica muškarca i žene, javno objavljena pred zajednicom i društvom i puna ljubavi, najbolja za djetetov odgoj i razvoj.

VIDEO: Projekt drugi- LGBT populacija

Također, portal nudi i materijale za debatu i nastavu u razredu pod nazivom “Homoseksualnim parovima treba dopustiti posvajanje djece” i “Predrasude prema LGBTIQ osobama” koje su pripremile udruge Forum za slobodu odgoja, zagovornica liberalnog spolnog odgoja u školama, i Hrvatsko debatno društvo. U sklopu materijala nalazi se i video “Homofobija u školama” u kojem nastavnica hrvatskog jezika i školska pedagoginja pozitivno govore o “braku” osoba istog spola, a negativno o “starinskim nazorima” u hrvatskom društvu:

Učenica: “Mislite li da u nekim europskim ili svjetskim državama homoseksualci su u boljoj poziciji nego u Republici Hrvatskoj?”
Pedagoginja: “Mislim da jesu jer mi smo još uvijek dosta, kako bih to rekla, neću reći staromodno, ali imamo dosta starinske nazore, takvo smo društvo. Tako da teško prihvaćamo neke eto takve novine.”
Učenica: “Poznajete li jednu osobu koja je homoseksualac?”
Profesorica: “Da, poznajem. To je moja prijateljica iz djetinjstva koja ima istospolnu vezu i koja je nedavno sklopila brak. Ja sam joj čestitala.”
Učenica: “Mislite da homoseksualac nakon što otkrije svoju spolnu orijentaciju biva stigmatiziran, odnosno označen u društvu?”
Profesorica: “Smatram da sve zavisi u kojoj sredini žive istospolni partneri, neke zemlje su čak legalizirale istospolna partnerstva, a neki istospolni partneri još uvijek se bore za svoja prava i bore se za to da budu prihvaćeni u društvu.”

VIDEO: “Homofobija u školama”

U videu “Čudovište 21. stoljeća” učenice glume dvije djevojke u srednjoj školi koje su zaljubljene jedna u drugu te odluče to reći svojim roditeljima. Video donosi stereotipni prikaz reakcija roditelja koji se protive i onih koji podržavaju homoseksualnu vezu. Tako su roditelji prve djevojke imućni, prezaposleni, nemaju vremena za svoju kćer i najvažniji im je “ugled obitelji”; kad im kćer prizna da se viđa s drugom djevojkom oni burno reagiraju. Druga djevojka dolazi iz brojnije obitelji, očito nešto skromnijih primanja te su njezini roditelji puni razumijevanja, podržavaju je i pozitivno reagiraju na njezino priznanje da se viđa s djevojkom. Reakcija njezine majke popraćena je izjavom kako “ljubav ne poznaje spol”.

VIDEO: “Čudovište 21. stoljeća”

Iz ovih je primjera vidljivo da HRT-ov projekt “Drugi” predstavlja tipičan primjer manipulacije djecom, što je osobito izraženo u jednostranim, emocionalnim videima koji svakoga tko se ne slaže s LGBT propagandom i njihovim stilom života etiketiraju kao mrzitelja i “homofoba”, a LGBT skupinu kao žrtve te “homofobije”. Time se kod djece stvara uvjerenje da je svako neslaganje sa stavovima iznesenima u videima općenito neprihvatljivo i izraz straha, mržnje ili predrasuda prema homoseksualnim osobama. Također, za promociju LGBT propagande koriste se autoriteti – psihologinja, pedagoginja, nastavnica i vršnjaci, koji prihvaćaju tu propagandu, te se ni u jednom materijalu djecu ne potiče na kritičko preispitivanje LGBT problematike. Inzistira se na odnosu žrtva – nasilnici (“homofobi”), generalizira i potiče stereotipe prema neistomišljenicima te se “homofobija” izjednačuje s rasizmom, antisemitizmom i ksenofobijom. Svrha je takve propagande preodgoj djece i stvaranje budućih birača lijevo-liberalne političke opcije: http://projektdrugi.hrt.hr/animirani-filmovi/projekt-drugi-rasizam-ksenofobija-homofobija/

 

O pravim ciljevima ovakvih projekata namijenjenih širenju LGBT propagande najbolje svjedoči izjava Marka Jurčića iz Zagreba Pridea za LGBT portal “Crol” iz 2014. godine o tome kako “misija hrvatskoga LGBT pokreta mora biti potpuni politički, ekonomski i kulturni poraz klerikalne desnice” koju, prema njemu, čine svi koji se protive “LGBT pravima, ljudskim pravima, reproduktivnim pravima žena, radničkim pravima, pravima nacionalnih manjina, pravima azilanata i izbjeglica, obrazovnim i ekonomskim reformama”. U nastojanju da ukloni “drugo” i “drugačije” mišljenje i “porazi” one koji se ne slažu s njihovom propagandom, LGBT pokret zloupotrebljava dječji program javne televizije i školski kurikul u svrhu preodgoja djece te potkapa pravo i slobodu roditelja da odgajaju svoju djecu u skladu s vlastitim uvjerenjima, piše narod. hr