U ovo vrijeme 002

 

Ana Herman: “Sjajno, nadahnuto, maestralno! Ovo nije moj tekst, a prenosim ga jer su najpametnije, najznalačkije, najdalekovidnije, najčistije i najprotrebnije riječi hrvatskom narodu, a ne ona svjetovna mudrijanja koja, hvala Bogu, ne čitah tijekom vikenda.”

 

“Radi osobne i nacionalne duhovne sigurnosti, godinama se učio psaltir napamet, to su pjevali Josip i Marija hodočasteći svake godine u Jeruzalem, a onda su nakon 1200 godina to ugušili i zaglupili vjernike s nabrajalicom.

Umjesto balističkih raketa kao Psalam 91, dobili smo prskalicu za travnjak. A Bog kaže da ne nabrajamo kao pogani množinom riječi, niti se obraćamo ikomu za zagovor „jer jedan je Bog, jedan je i posrednik između Boga i ljudi, čovjek – Krist Isus“ (Tim 2,5).

Kad bi neki redovnik kleknuo, podigao ruke u zrak, k nebeskom prijestolju, i satima u Duhu nadahnut slavio, zahvaljivao, vapijući raskajano molio, tada su se nebesa otvarala, Duh milosni i molitveni izlijevao bi 12 legija anđela, a sotonske vojvode bjesnile šaljući svoje legije na pomazanika.

Kad sam, npr., pročitao molitvu Polikarpa na lomači, meni su suze došle zašto nemamo takvih danas? ….ali smilovat će se Gospodin radi velikog imena svoga i svoje slave i ne će ostaviti narod svoj ni dopustiti da kažu neprijatelji “gdje im je Bog”. Nagnit će nebesa, zavitlat kopljem i presrest progonitelje naše, sići u taj dan da nam približi kraljevstvo nebesko. Blagoslovljen onaj prorok hrvatski na čija pleća stavi taj teret da proslavi ime nad Imenima Isusa Krista Nazarećanima, kralja hrvatskog i kralja nad kraljevima.

Pisano je “jer zbog grijeha naroda njegovog, njega na smrt satraše” ….a hrvatski narod jest Božji, jest Kristov, pokršten apostolom Titom, proslavljen papom Kajom i zavjetovan papom Agatonom, progonjen od Dioklecijana do Kolinde i Plenkovića, a griješan i otpadnički da naše bezakonje učini tisućljetnji jaz lutanja pustinjama pod tuđim vladavinama, jer knezova ni kraljeva ne imasmo nego nam, kako parafrazirano kaže Izaija, iz Londona žene vladaju i domaći derani tlače narod.

A svjetina je svjetina, narod tvrde šije, kao Indijanci za perlicama, povodljiv euroblještavilom, umjesto suverenosti i obraćenja nakon izlaska iz yuropstva pobjedom u Domovinskom ratu ne bira slatkog Kristovog jarma, već je posrnuo u europstvo. S druge strane jugonostalgičari prigovaraju i njurgaju kao gladni Izraelci u pustinji i također biraju sigurnu šaku predpristupne eurokorice kruha života na dug.

Ovi prvi, ratni pobjednici i preživjeli od izlaska, kojima su milošću Božjom objavljena evanđelja, Zakon i proroci, kojima se to čita svaku nedjelju, ne slijede jedinog vječnog mesiju Sina Božjeg niti uvode njegove Zakone kako bismo istinski ušli i napravili zemlju blagostanja u koju nas je Gospodin ovdje uveo, nego šutljivo sluganski sekulariziraju stranku i toleriraju vlast masonskih Ahabovaca i Baalovaca po spiljama. Straha Božjeg kao da nema u narodu.

Smilovao se, eto, Bog ipak i unatoč, pa nam poslao Tuđmana za mesiju, ali nije nam Tuđman rukopoložio Jošiju…. i sad lutamo kao ovce bez pastira jer i pastiri su nam kanibali koji se s vukovima goste janjetinom za stolom demonskim klanjajući se Jabulonu, Molohu, Novcu, Asizu i Eubludnici.
Maranatha….Abba moj, Bože Oče, dolazim ti ne svojom pravednošću koja je prljavi otirač, nego po Duhu sinovstva i zaslugama krvi Gospodina Isusa Krista po kojoj imam pristup u Tvoju prisutnost, po Riječi Božjoj, po pravednosti i imenu Isusa Krista kojima sam opran, očišćen, posvećen i opravdan, kao veliki svećenik na Yom Kippur…. molim te za oprost Hrvatima i milost po velikome smilovanju Tvome i vječnoj ljubavi Tvojoj. Ne karaj nas više u srdžbi svojoj, nego se proslavi u ljubavi kao sto si proslavio one koje si sebi odabrao. Mi ti se klanjamo i obnavljamo zavjete Tebi, a Ti nam obnovi lice zemlje naše. To te molim u ime Isusovo i u svemu zahvaljujem po Gospodinu Isusu Kristu.

 

Amen.”