SAT NAKON

Svim dragim prijateljima koje je oko POMAKA okupila ljubav za Domovinu, za Obitelj i vjera u Boga želim se večeras, barem na kratko, od srca zahvaliti.

Najprije na iskrenoj podršci, a zatim na samoj činjenici što ste izdržali. Nije lako biti u manjini, nije lako biti sa strane. Na svu sreću vi ste shvatili da je bolje biti sa strane nego na krivoj strani. I da je bolje biti u manjini nego biti većina, ako ta većina ide krivim putem.

Ja se večeras osjećam pobjednikom, jer sam upoznao neke ljude koje vjerojatno nikada ne bih ni susreo da nije bilo ovih izbora. A ti ljudi su za mene nada da će jednog dana moja Hrvatska biti onakva kakvom su je sanjale generacije i za koju su svoje živote i svoje zdravlje dala naša braća i sestre.

Predugo sam u politici i oko politike da bih se zanosio lijepim željama i poštenim namjerama. Zašto ovako malo povjerenja za POMAK?

Puno je čimbenika, od objektivnih do subjektivnih, i biti će vremena za analizu i popravak nekih. Ali ono bitno, po meni glasi, mi smo govorili Istinu.

A Istina boli. Smeta. Iritira. Straši.
Današnji čovjek bježi od Istine.
I radije će “ubiti” njezinog glasnika nego čuti Istinu.

Mi smo bili i ostali glasnici Istine.

Mi smo teškom bolesniku, kojemu prijeti smrt od sepse, ponudili amputaciju. Ponudili smo LUSTRACIJU. Ponudili smo drastično rješenje u kojem se zlo radikalno odstranjuje.

Jeste li ikada vidjeli teškog bolesnika, kao što je naša Domovina i ovo naše društvo, kojemu mnogi daju savjete i recepte kako ozdraviti?

Jeste. I vidjeli ste da bolesnik pokušava najprije sve ono što ne boli. Ono što nije agresivno. Od gatanja i vračanja, preko alternative do joge, pa tek na kraju kada stvari dođu kraju, ako do tada uopće i preživi, pristaje na drastičan zahvat.

To čeka našu Hrvatsku.

Kada ovi šarlatani, prodavači magle, trgovci snovima dovedu ovaj nesretni narod na rub ponora onda će, u to sam duboko vjerujem, “sinovi Oluje”, članovi Obiteljske stranke, istinski pravaši, Kristovi svjedoci, Hrvati… biti uz svoju Hrvatsku.

 

S vjerom da ćemo i tada biti zajedno vaš Ivica Ursić