NE BUDI PROMATRAČ

Dragi prijatelji, ja već duže vrijeme aktivno sudjelujem u svemu onome što gospodin Gregory Mertz i čitav „CitizenGO“ team čine u borbi za obitelj, za živote nerođenih, i za bezbrojne progonjene Kršćane koji su nepravedno zatočeni u zatvorima.

Pozivam vas (ako već niste) da se priključite ovim akcijama i peticijama koje su možda jedna kap u moru pokušaja dobra da ne dopusti zlu apsolutnu vlast, ali koje su također znak da nismo sami i da na kraju dobro uvijek pobjeđuje.

Najlakše je ne činiti ništa. Priključite se, širite svaku peticiju, širite krug podupiratelja, jer nama je kao Kršćanima povjerena misija širenja Kraljevstva Božjeg, a to onda znači i borbu za svaki ljudski život.

 

Vaš Ivica Ursić

 


 

Čovjek jednostavno ostane zapanjen. Šokiran!

Jeste li ikada mogli i pomisliti da će ovakva tema/peticija uopće biti moguća?

Ne, niste. Ali, nažalost, evo je!

Ujedinjeno Kraljevstvo, Nation Health Service (Nacionalni Zdravstveni Zavod), je priznao da je 15,000 abortirane i pobačene djece bilo spaljeno kao „klinički otpad“, a mnoga su bila upotrijebljena za grijanje bolnica pod upravom Nacionalnog Zdravstvenog Zavoda diljem Ujedinjenog Kraljevstva.

Da, oni su koristili ostatke nerođene djece kao toplinski izvor.

Zašto? Zato jer pokušavaju održati bolnice ekološki čistima.

Energetska učinkovitost.

Ne znam što je nevjerojatnije – to da su oni stvarno učinili tako nešto ili razlog iz kojeg su to učinili.

Ova politika je jadna i neprihvatljiva. Jedini način za ovo ispraviti jest da Ministarstvo zdravstva pozove sve odgovorne subjekte na odgovornost.

Molimo vas da potpišete peticiju prema Ministarstvu zdravstva i da tako tražite neka provedu cjelovitu istragu u ovom slučaju.

http://www.citizengo.org/en/5962-uk-remains-babies-used-heat-hospitals

Iako sam zahvalan što su nedavno priznali praksu kao “potpuno neprihvatljivu”, i zabranili je, oni ne zamjeraju odgovornima – ništa.

I tako su „genijalci“ došli na ideju da iskoriste ostatke djece kao izvor topline, samo kako bi uštedili od javnosti financiranim bolnicama nekoliko funti u troškovima grijanja. I ti su „genijalci“ i dalje uposleni u službama Nacionalnog Zdravstvenog Zavoda, gdje osmišljavaju neke nove „ideje“ kojima će uštedjeti bolnicama novac.

Što je slijedeće na redu?

Gdje je poštovanje za 15,000 nerođenih beba čija su tijela iskorištena na ovaj žalostan način?

Moramo ih natjerati da prepoznaju kako nemaju posla s „kliničkim otpadom“, nego da imaju posla s ostatcima nerođene djece.

Potpišite peticiju kojom pozivate vlast neka brzom akcijom pozove na odgovornost sve uključene u ovaj sramotan čin.

http://www.citizengo.org/en/5962-uk-remains-babies-used-heat-hospitals

Hvala vam,

Gregory Mertz and the whole CitizenGO team

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 

CitizenGO.org is a community of active citizens that seeks to defend life, the family and the fundamental rights worldwide.

To know more about CitizenGO click here or follow us in Facebook or Twitter.