HRVATSKKO NEBO

MILE PRPA: POST MORTEM – PATOLOGIJA DUHOVNOSTI

Hrvatski sabor je umro, može se govoriti samo o post mortem njegove duhovne patologije. On je postao dvorac strave sa sjenkama duhovno mrtvih parlamentaraca. Bačen je u blato, a obzirom da je hrvatski narod vjernički narod, on zna da  i zrno pšenice bačeno u blato mora umrijeti da bi iz njega proklijao i niknuo novi klas pšenice s prekrasnim plodovima koje će nastaviti da život prenose dalje u zdravom plodu.

Što god dalje hrvatski parlamentarci učinili,  to će biti samo njihove sjene, njihove utvare, njihovi zli duhovi u kojima više ne možemo prepoznati ljudske likove, već moralne nakaze koje za svu vječnost slijede Oca laži i zla kojeg nazivamo imenom Sotona.

Post mortem – postoje dvije vrste smrti, jedna je materijalna smrt ljudskog tijela gdje duša ide Bogu u novi i vječni život, a druga je duhovna smrt, za razliku od duhovnog života, duhovna smrt vodi u svijet mraka i svijet duhovnih utvara.

Jučer, nesretnog crnog petka 13. datuma  mjeseca travnja 2018.g. kad se svuda budi proljetni život nastupio je moralni slom, moralna smrt Hrvatskog sabora.

Svi ti parlamentarci koji su glasali za zlo, za ono duhovno zlo, kad će se pogledati u ogledalo svoje duše, vidjet će viziju Golgote i razapinjanje Krista, a među ruljom koja urliče  – Razapni ga! Razapni ga! prepoznat će svoja lica i čuditi se, kako smo se mi našli na strani progonitelja Krista, zar smo mi ti divljaci koji viču – Razapni ga!

Dana 13. svibnja 2017. g. na svečanoj ceremoniji u Zagrebačkoj katedrali  potpredsjednik Hrvatskog sabora akademik Željko Reiner postao je vitezom Svetoga groba jeruzalemskog.

Za manje od godinu dana pretvorio se u Judu Iskariota i okrenuo svoj mač prema duhovnim vrijednostim svog vlastitog naroda, protiv kršćansta, protiv Krista i protiv one iste crkve u kojoj je proglašen vitezom jeruzalemskog groba, a tu čast malo tko ima u svijetu – zastupajući nakaradnu sotonsku ideologiju razaranja obitelji i društva.

Što bi na to rekao blaženi Alojzije Stepinac, što bi na to rekao sv. papa Ivan Pavao Drugi, Wojtila, a posebno što bi na to rekao i pokojni prvi hrvatski predsjednik dr. Franjo Tuđman??

Hrvatski sabor je u duhovnom smislu mrtav. U četrnaest stoljeća svog postojanja još nikada nije donio tako sramotnu odluku opredjeljenja za duhovno zlo. Sjetimo se generacija mučenika koji su se borili “za slobodu i krst časni”.

Te saborske utvare okrenule su svoje oštre mačeve i zle jezike prema vlastitom narodu, prema puku koji ih i hrani i oblači, prema puku koji im je dao puno blagostanje, a sam je ostao gladan.

Svi su krenuli za crnim lažnim Andrejom, koji nosi lažni Andrejin križ , krenuli su skupno na poklonstvo zlu i Sotoni.

Dan 13. travnja, 2018. g.  na crni petak, hrvatski nacionalni korpus bilo u domovini ili u iseljeništvu, dobio je takav udarac i od šoka ne može doći k sebi. Ali što kaže narod – U svakom zlu ima i neko dobro” – još nikada tako duboko nije nastala razdjelnica između sinova svjetlosti i sinova zla.

Što sada?! Na akciju ide i reakcija. Duhovni pokret otpora već poprima široke razmjere u hrvatskom narodu u Domovini i Dijaspori. Da bi hrvatski narod izišao na ulice, morao je zadobiti duboku ranu.

A ova rana nije samo rana tijela, već duboka rana i srca i duše. A ona najjače boli. Krenut će snažna duhovna Oluja i prema Sjeveru i Jugu, prema Istoku i Zapadu, kroz sve meridijane i paralele na kojima se nalazi razbacan hrvatski kršćanski narod. Božji puk na kojeg je udarilo zlo laži, zlo smrti, zlo beznađa.

Ne boj se malo stado. Božansku ljubav u hrvatskom narodu  Vrata pakla nikad neće nadvladati.

Iz smrti i patnje izrast će sirak na brojnim poljima, po cijeloj Hrvatskoj i iseljeništvu. Napravit ćemo od njega stotine tisuća novih metli koje će pomesti svako zlo iz Hrvatske i cijelog hrvatskog naroda, iz svih njenih institucija, ponajprije iz Sabora. Bog će blagosloviti sve državne institucije, i u nje više nikada neće ući duhovno zlo.

Zasjat će  novi Hrvatski državni sabor, kojeg će duboko respektirati svaki sabornik,  koji će do njega držati i poštivati ga kao svetinju i kao časni visoki dom koji je dugim stoljećima simbolizirao hrvatsko pravo na državu, na slobodu. Sabor u kojem će vladati razum, čestitoljubivost, domoljubivost, altruizam, poštenje, ljubav prema narodu i Domovini. On će biti najveća svetinja i najveća zaštita naroda.

Zapamtite zasjat će novi Hrvatski državni sabor pun ljudskosti i plemenitosti…!

 

Kad neki vođa žrtvuje sebe boreći se za svoj narod, tada znajte da to može učiniti samo plemenit čovjek pun ljubavi i čestitosti.

(Codex moralis croaticum)