1. SVIBNJA

Sutra, u utorak, 1. svibnja, na blagdan Svetog Josipa radnika i na početku Marijinog mjeseca, uzoriti kardinal Raymond Burke će slaviti Svetu žrtvu Mise i moliti krunicu kako bi obasuo (Storm Heaven) nebo našim molitvama, u 7:00 (po lokalnom vremenu) u svojoj privatnoj kapelici u Rimu.

Moji suborci, Ratnici Krunice, na 1. svibnja, imajte na umu da ćemo se okupiti zajedno sa četiri kraja svijeta i da ćemo podići naš ujedinjen glas prema nebu.

Sutra će 108,787 Ratnika Krunice moliti krunicu i obasuti Nebo molitvom u zajedništvu sa Svetom Misom koju će slaviti kardinal Burke.

Kad molite vaše krunice, imajte na umu da se molite za nakane svih Ratnika Krunice, baš kao što će se i oni moliti za vaše nakane.

Ne trebate se moliti u isto vrijeme, ali molimo da molite svoju krunicu u nekom trenutku na 1. svibnja (po lokalnom vremenu). Objavljujemo vrijeme Mise za one koji žele moliti u isto vrijeme kao i kardinal Burke, koji će slaviti Misu i moliti krunicu.

Posebno molim da se molite za naše napore da uživo prenosimo Sv. Misu kardinala Burkea, krunicu i kratku propovijed za sve Ratnike Krunice. Trenutno dovršavamo konačne dogovore i nadamo se da ćemo moći u živo prenositi i posebnu Svetu misu ovaj mjesec u čast Gospe.

Nemojmo nikada zaboraviti moć svete krunice i pobjedu koju će Bog podariti kroz ovu veliku pobožnost. Kako je Blaženi papa Pio IX potvrdio:

„Dajte mi vojsku koja moli krunicu i ja ću osvojiti svijet.”

Nastavimo dodirivati srce Majke Marije kako bismo dobili milost od njezinog Božanskog Sina, milost obraćenja koja je ovom našem svijetu tako bolno potrebna.

Također molimo da trijumf Bezgrješnog Srca Marijina dođe što skorije.

Dok budemo olujom molitvi zasipali Nebo, imajte na umu moliti se za obraćenje grješnika širom svijeta, kao i za slijedeće nakane:

• U naknadu za sve grijehe i uvrede počinjene protiv Presvetog Srca Isusova i Bezgrešnog Srca Marijina

• Za naše obitelji i spasenje naših voljenih i za obraćenje grješnika

• Za brak i obitelj

• Za Papu, za biskupe, svećenike, đakone i vjernike diljem svijeta, da rastu u ljubavi prema Bogu i Njegovoj Svetoj Crkvi i da uvijek imaju snage, mudrosti i hrabrosti naučavati istinu, braniti vjeru i dovoditi duše na put do vječnog spasenja

• Za kraj zbrke unutar Katoličke crkve. Da svjetlo istine odagna tamu. Neka se jedna istinska katolička vjera uči u čitavom svojem integritetu i autentičnosti

• Neka kultura života pobijediti kulturu smrti

• Za svo vojno i policijsko osoblje neka ih vodi i štiti Sveti Mihovil Arkanđel, u njihovim svakodnevnim dužnostima

• Da svatko od nas raste u pobožnosti prema Blaženoj Djevici Mariji i bude što bliže Presvetom Srcu Isusovom

• Za nastavak globalnog širenja Oluje Molitve prema Nebu kroz 2018 godinu

Molimo Vas podijelite ovu e-poštu članovima svoje obitelji i prijateljima i svima za koje mislite da bi željeli sudjelovati u ovom Križarski ratu Krunice koji mijenja povijest olujnim molitvama prema Nebu, kako bi nas Nebo obdarilo plimnim valom Božje milosti za naše obitelji, za naše društvo, za naše zemlje i svijet … ukratko, za sve duše!

Za pomoći drugima u pridruživanju Oluji Molitve za Nebo proslijedite ovu poruku svojima u obitelji i prijateljima.

Neka Gospa od Ružarija blagoslovi vas i vaše najmilije sada i uvijeke!

Vaš kolega Ratnik Krunice u Kristu,

Thomas J. McKenna
Osnivač i predsjednik