ZAŠTO DOPUŠTAMO?

 

Nacionalna hrvatska TV kuća

u udarnom terminu

ismijava Božje biće i emitira zlu i izopačenu

 propagandu protiv Boga!

 

Zašto dopuštamo da nas truju svojim pozemljarskim potezima toliko perfidnim da je to u ovom trenutku potpuno zastrašujuće, jer zaista je strašno da hrvatska djeca, hrvatske obitelji na dan Gospodnji prisustvuju ovom nedjeljnom ritualu izobličenja čovjeka, izobličenja stvarnosti, koja je naravno financirana iz masonske Velike Britanije.

Nakon što je na zaprepaštenje čitavog kršćanskog svijeta na obiteljskom glazbenom festivalu ‘Eurosong’ pobjedila “bradata kobasica” bilo je apsolutno jasno da se zlo javno očitovalo svijetu i da je promocija izopačenja ljudskog roda na svom trijumfalnom početku.

Na mnogim mjestima u Bibliji, osobito u posljednjoj biblijskoj knjizi – knjizi Otkrivenja, govori se o konačnoj borbi između Krista i đavla koja će se događati u posljednjim vremenima. U tim vremenima živimo sada. Zapravo, ta vremena su nastupila poslije Isusova uskrsnuća i uzašašća na nebo. To su vremena Crkve.

Upozoreni smo da će se zlo u mnogim oblicima pojavljivati sofisticirano, pa će na razne načine pokušati dokazati kako je grijeh i negativnost, nešto dobro, pozitivno, nešto što je u skladu s ljudskim pravima. Događat će se, i  nažalost, događa se dijabolično-sotonska inverzija vrijednosti. Mi moramo znati raspoznavati duhove, prožeti Kristovim plamenom u svojem srcu čitajući znakove vremena kako se taj duh Zloga očituje u svijetu, a osobito na prostorima u kojima živimo. Zlo se može očitovati otvoreno, bijesno, napadački i otvoreno huliti na Krista, ali može se i prikazati simpatično i smiješno, naizgled benigno tako da svaki čovjek može ostati jednostavno zaveden i zatvorenih očiju.

Nedjelja, dan Gospodnji. Hrvatska-katolička zemlja. Večer, udarni, obiteljski termin. Nacionalna televizija pušta zabavu za cijelu obitelj. Emisija – Tvoje lice zvući poznato! O emisiji priča cijela Hrvatska. Nekima je smješno, simpatično, urnebesno, a nekima se gadi. Što im se gadi? Muškarci obučeni u žene, žene obučene u muškarce? Depilirani muškarci, muškarci u štiklama, muškarci s grudima, isto u gaćicama, s dugom kosom, žene s bradama, žene bez obličja žene, i čovjek bez obličja čovjeka? A nisu maškare! Ne, to je zabava, zabava za cijelu obitelj i šire. Zabava za djecu i za roditelje.

Zabava u kojoj nestaje čovjek, a pojavljuje se izvještačeni monstrum, monstrum koji podsvjesno djeluje na apsolutnu toleranciju prema transseksualnosti prema transvestitima. Prikriveni demon koji u svijest ljudi želi ubaciti kako nije bitno jesi li muško ili žensko, nije bitno nosiš li haljinu ako si muškarac. Ti si zabavan, smješan i obožavan kao takav. Iako zvuči benigno, a izgleda u najmanju glupavo tvorci ove ultra zabavne emisije itekako znaju zašto je ta emisija plasirana upravo sada. Kada stravstveni borci za ljudska prava poput “zelene vještice” viču da moramo kao građani plaćati operacije transvestitima, kada transvestiti pobjeđuju na obiteljskim festivalima, kada se prave crtani filmovi u kojima je glavni lik transeksualac, ali i u kojima je glavni lik vještica predstavljena kao dobra. U doba kada mega popularna Jolie sakati svoje tijelo i od ženskog obličja pred očima cjelokupone javnosti od sebe čini bezličnog monstruma i u to povlači milijune žena za sobom, zbog profita i promocije zloćudnog genderisma koji ima za cilj potpuno nestajanje ljudskih spolova, od Boga danih spolova. Kada se djecu u SAD-u i Europi točnije Švedskoj zabranjuje oslovljavati s dječak i djevojčica i kada se dječaci u vrtićima i u školama po naredbi i pod zastavom tolerancije presvlače u haljinice, kada im se u ruke umjesto autića guraju lutke kako bi oživjeli taj “majčinski osjećaj” koji ako niste znali i svaki muškarac ima u sebi. To je dijabolo politika. Politika koja ima za cilj poništenje čovjeka, poništenje ljudskog bića.

Emisija ‘Tvoje lice zvuči poznato’ koju gleda cijela Hrvatska a koja se emitira trenutno i u Srbiji nema za cilj ništa manje od onoga što je za cilj imala uvrnuta Conchita, odnosno oni iza nje koji su je instalirali kao pobjednicu kako bi cjelom svijetu pokazala svoj dijaboločki stil, tog lucifera sazdanog od muškarca i žene, od ljudskog bića kako bi ga preoblikovala u ništa, u potpuno bezličje i besmisao, potpunu prazninu koju je najbolje opisao jednom prilikom don Damir Stojić objasnivši zašto Sotona mrzi čovjeka.

U filmu ‘Pasija’ Mel Gibson je izvrsno prikazao lik Sotone koji napada Isusa. Sotonu je teško prikazati, jer nema tijelo. Mi zamišljamo sotonu s repom, s rogovima, ali ne znamo kako izgleda, jer Sotona nema tijelo. Sotona je duhovno biće. Mel Gibson ga je prikazao teološki vrlo ispravno – kao muškarca sa ženskim glasom, odnosno žensko s muškim glasom. U jednom trenutku čovjek pomisli da je muško sa ženskim glasom, odnosno žensko s muškim glasom. Ako išta Sotona mrzi, to je ljudsko tijelo. Zašto? Jer ga nema. Također, muškost i ženskost, odnos između muškarca i žene. Sotona zna da u tom odnosu dolazi novi život, to je ikona Presvetog Trojstva. Sotona mrzi Presveto Trojstvo. Budući da Presvetom Trojstvu ne može ništa, Bog je Bog, onda udara na znak Presvetog Trojstva, a to je brak. Zato ovo nije ništa drugo nego đavolski plan da se uništi brak, da se uništi muška i ženska različitost, zapravo, da se uništi život. Jer sotona mrzi život. Ovo je tako važno. Nije marginalna tema. Ako uništiš brak i obitelj, sve pada. Ovo je pitanje biti naše ljudske egzistencije. – napisao je prilikom referendumske prošlogodišnje borbe sa zlom don Stojić.

Pa ako je to pitanje ljudske egzistencije, zašto su svi sada toliko šutljivi? Zašto naše kršćansko društvo apsolutno šuti kada ima se na taj izuzetno jeftini način plasira dijabolička propaganda koja mrzi čovjeka. Koja se vrlo jasno ismijava iz ljudskog bića, Božjeg bića koje bi trebalo težiti Božjoj slici, slici Stvoritelja. Zašto dopuštamo da nas truju svojim pozemljarskim potezima toliko perfidnim da je to u ovom trenutku potpuno zastrašujuće, jer zaista je strašno da hrvatska djeca, hrvatske obitelji na dan Gospodnji prisustvuju ovom nedjeljnom ritualu izobličenja čovjeka, izobličenja stvarnosti, koja je naravno financirana iz masonske Velike Britanije koja u suradnji s medijima na ovim prostorima ima isključivo jedan zadatak; ismijati Boga i ugušiti kršćanski pogled na život. Nažalost, toliko smo tihi da sve što nam daju mi i progutamo.

 

www.dnevno.hr

 

autor: Zrinka K.