www.nacija 0404

 

Gde ste, bre, “šešeljevci”?

Za Hrvate je Šešelj zločinac, pa su Hrvati užasnuti i povrijeđeni što ga je Haaški sud oslobodio. Ja, naravno, opet “glup i ništa ne shvaćam”. U najmanju ruku bih očekivao od tih silnih demokrata da slave što je “pobijedila” demokracija za koju se toliko zalažu. S obzirom da prosječan Hrvat ima memoriju manju od zlatne ribice, samo da podsjetim da je demokratskim putem, a to znači većinom glasova sudaca, u četvrtak, 31. ožujka 2016. Vojislav Šešelj oslobođen po svim točkama optužnice.

Dakle, demokratskim putem je Šešelj proglašen nevinim i sad se oni koji se kunu u demokraciju čudom čude. Ja kao Isusov sluga i dalje tvrdim da je demokracija sotonin izum. No, što ja to pričam gluposti kada oni, s obzirom da su trenutačno u većini, demokratskim putem i dalje tvrde da je njihovo ludilo jedino ispravno, a svatko tko misli drukčije je ili glup ili opasan?!

Dalje, užasnuti su što je Sud u Haagu donio oslobađajuću presudu, ali mu godinama priznaju nadležnost?! Pa de se dogovorite više. Kome glumite? Ili priznajete taj sud ili ga ne priznajete. Ja, naravno i dalje tvrdim da je taj Sud zločinački sud i ne samo da ne priznajem taj sud nego me uopće ne zanima što će “šešeljevci” u Haagu demokratskim putem presuditi. Za one koji ne znaju, demokracija je ludilo većine. Kada sam spomenuo “šešeljevce” u Haagu, možda netko ne zna, ali oni su većina i u Hrvatskoj.

Demokratskim putem je većina sudaca presudila da Šešelj nije kriv za okrutno postupanje te ubojstvo i mučenje kao povredu običaja ratovanja. No, postoji jedan drugi genocid koji se već dvadeset i pet godina odvija nad Hrvatima, a za koji se ne prozivaju krivci niti postavlja sudište.

Evo, neka mi netko objasni na koju foru imamo već dvadeset i pet godina zakon po kojem je dozvoljeno ubiti dijete u utrobi majke? Znamo da je u tih dvadeset i pet godina godišnje se ubijalo između 10.000 pa sve do 50.000 djece u utrobi majki. Ako uzmemo samo neku srednju vrijednost, čista matematika kaže da je u tih dvadeset i pet godina ubijeno oko 625.000 djece. I onda netko ima obraza reći nešto protiv Šešelja? Pa, on ispade svetac u odnosu na ove “naše” koljače djece koji zagovaraju abortus!

Tu svakako spadaju oni saborski zastupnici koji zagovaraju abortus, ali i oni kojima ne pada na pamet ukinuti tako strašan “zakon”. Koliko vidim po angažmanu i retorici, u Saboru su, ako ne svi, a onda makar većina “šešeljevci”. S time što je Šešelju sigurno puno manje krvi na rukama jer ovi su na direktan ili indirektan način odgovorni za oko 625.000 ubijene hrvatske djece!

U skupinu “šešeljevaca” ili makar pomagača spadaju i svi oni koji uporno glasuju za stranke koje su za ubojstvo djece u utrobi majki. Bilo bi lijepo od strane Domoljubne koalicije, MOST-a i Kukurikavaca da se ujedine u jednu “zdravu” šešeljevsku stranku pa da prestanu obmanjivati narod. Jesam li spomenuo članove tih “šešeljevskih” stranaka? Ako pripadaš nekoj “šešeljevskoj” stranci koja ubija Hrvate, onda si i ti “šešeljevac”, zar ne?

Jesam li spomenuo one koji se predstavljaju kao biskupi i time također obmanjuju narod? Ti koji bi trebali biti pastiri nisu pastiri nego obične crvenkapice. Da su pastiri onda bi štitili svoje stado od vukova. S obzirom da su obične crvenkapice oni dijalogiziraju s vukom koji ih je na kraju većinu pojeo.

Šešelj je demokratskim putem na sudu oslobođen ne samo za ubojstva i mučenja nego i za huškanje na zločin. Ako crvenkapice misle da će u posljednji dan biti isto tako oslobođene od huškanja na zločin, mogle bi se iznenaditi.

Huškanje na zločin je svako nagovaranje da se dadne glas nekome tko se zalaže za to da se ubije dijete u utrobi majke. Onom ubijenom djetetu je potpuno svejedno što je ubijeno za vrijeme ovog ili onog predsjednika ili ove ili one koalicije kad još nitko od njih nije abortus osudio kao ubojstvo. Tome ubijenom djetetu ništa ne znači što su crvenkapice stale uz određene koljače i tako im davale svoj blagoslov. To njihovo ponašanje Bog Izraelov nikada nije blagoslovio. Isus Krist jasno kaže u Mateju 25,40: “Zaista, kažem vam, što god učiniste jednomu od ove moje najmanje braće, meni učiniste!”.

Svakome “šešeljevcu” u Hrvatskoj, bio on običan radnik, seljak, saborski zastupnik, biskup, svećenik, nezaposlen, muško, žensko… poručujem da će mu u posljednji dan biti sudac to ubijeno dijete koje je podržavao da bude ubijeno. Ah, kako bole riječi: “Glasujte po svojoj savjesti!”.

Hrvatskim “šešeljevcima” su do lakta krvave ruke od te ubijene djece i nema blagoslova dok god se ne odreknu tog strašnog grijeha jer time navlače prokletstvo na cijeli hrvatski narod.

Domoljubna koalicija?! Koja glupost. Pa domoljubi ne ubijaju svoj narod. To čine agresori. Onaj koji ubija tvoj narod pripada Agresorskoj koaliciji.

Licemjeri i neznalice glume da su užasnuti presudom Šešelju, a ne smeta ih što najljepši zagrebački trg još uvijek nosi ime jednog od najvećih zločinaca dvadesetog stoljeća – trg Maršala Tita! Ne samo da nosi ime tog zlikovca nego nosi i vojnu titulu pod kojom je zapovijedao zločine.

Hrvatske “šešeljevce” ne boli 500.000 ubijenih Hrvata na Križnom Putu?! Jer da ih boli, u Saboru bi postavili trajnu inicijativu dok ne bi promijenili taj sramotni naziv Trg Maršala Tita u paketu sa zakonom o lustraciji. I sad takvi imaju obraza nešto reći na presudu, a svake godine se okupljaju u Kumrovcu i slave jednog od deset najvećih koljača dvadesetog stoljeća? To ne smeta, ali zato smeta pozdrav “Za dom spremni!”, kao što to i priliči “šešeljevcima”.

Svake godine se slavi 22. lipnja kao državni praznik, ali se negoduje protiv presude jednom Šešelju?! Da podsjetim, 22. lipnja 1941. se skupina bandita i razbojnika okupila u šumi pored Siska s ciljem rušenja Države Hrvatske. Koja je razlika između onoga što je radio Šešelj i onoga što su radili ti šumski razbojnici kada je i jednima i drugima cilj uništenje Hrvatske?

Možda da “šešeljevci” u Hrvatskoj prestanu biti licemjeri i da 31. ožujka, dan kada je njihov ideološki brat oslobođen, također stave kao državni praznik? Glasačko tijelo ionako imaju pa se ne bi trebali brinuti.

Šešelja je zločinački sud u Haagu proglasio nevinim za: protjerivanje kao zločin protiv čovječnosti, nečovječna djela, prisilno premještanje, razaranje i oštećivanje religijskih institucija, pljačku javne ili privatne imovine… A što je to učinio Šešelj u odnosu na hrvatske “šešeljevce”? Tko osvoji te silne banke kojima je omogućeno da izbacuju ljude na ulicu zbog neke siće od duga? Tko dozvoli te silne ovrhe? Tko pljačka javnu i privatnu imovinu?

Osim toga, otkuda nekome pravo da rasprodaje državnu imovinu? Jel’ to on stvarao ili je to možda njegova djedovina pa ima je pravo prodavati?

Onaj tko ne zna proizvesti, taj zna oteti. Zato i imamo svako malo nove poreze čime “šešeljevci” stavljaju još veći jaram na svoje sljedbenike. Pita li se itko što će prodati i čime će vraćati dugove kada sve rasprodaju? Pa, ispade Šešelj početnik za ovaj “naš” udruženi “šešeljevski” pothvat “ljevice i desnice” .

Trebam li spomenuti da je Šešelj veliki pristalica Darvinove “teorije” evolucije pa i po tome ima veliki broj ideološke braće u Hrvatskoj.

Kad već spominjem “znanost” evoluciju koju podržava Šešelj, red je da se spomene i zdravstveni odgoj i školski kurikulum, da ne spominjem zakon o diskriminaciji koji je donijet 2009., pa onda one silne pederske parade i niz zakona kojima se direktno napada na hrvatsku obitelj.

Ako netko možda ne zna hrvatski ili latinicu, nema problema, zato su uvedene ćirilične ploče po onoj poznatoj: “Govori srpski da te ceo svet razume.”

I na kraju, može li mi netko objasniti po čemu su Hrvati dobili Domovinski rat kada ja na sve strane vidim da je Šešelj ne samo proglašen nevinim u Haagu nego i da njegova ideologija vlada Hrvatskom.

E, moj narode!