www.kamenjar.com 23 06 2016

 

Vladimir Šeks, dr. Pašalić i psihijatar Petrov potpomognuti izmanipuluranim kanađaninom hrvatskog podrjetla Timom Oreškovićem, udarna su poluga razbijanja najveće državotvorne stranke u Hrvatskoj, stranke predsjednika Tuđmana.

Operacija pod kodnim imenom „Trio sova“ nije ni izbliza završena, a oni koji misle da je monstruoznim rušenjem Tomislava Karamarka operacija završena grdno se varaju. Cilj dobro osmišljene akcije u udbaškom podzemlju nije bio srušiti Karamarka, to je samo početak priče. Cilj je potpuno devastirati HDZ, smijeniti sve dužnosnike stranke, koji su u demokratskoj proceduri izabrani na zadnjim unutarstranačkim izborima i disciplinirati HDZ onako kako ga je disciplinirao Sanader u doba njegove autokratske strahovlade.

Sva trojica glavnih aktera ove priče imaju iste motive za ovu prljavu rabotu. Motiv je naravno, osveta zbog svojih nerealiziranih, opsesivnih političkih ambicija.

Vladimir Šeks ima bezbroj razloga za nemilosrdnu osvetu, jer ni on ni njegova favoritkinja Jaca Kosor, Karamarku i njegovoj stranci, s njegovim ljudima, nikada ne će oprostiti što je svoju karijeru morao završiti u političkom izolacionizmu. Naravno, kad je došlo vrijeme rušenja „Karamarkovog carstva“ u pomoć su mu priskočile sve orjunaške TV kuće u Hrvatskoj i poreko noči su od oronulog uživatelja jakih opojnih pića napravile pravu TV zvijezdu poput Johna Waina iz holivudskih filmova. Sa zadovoljstvom i osobitom sladostrašću svi su prihvatili njegovog novog miljenika Andreja Plenkovića, a u tom apologizmu Plenkoviću osobito se takmiče lijevi kmerski mediji. Šeks, po kojemu je ovaj trio dobio naziv, nije zadovoljan rušenjem Karamarka i traži smjenu svi stranačkih tijela koje je Karamarko postavio! Šeks tvrdi da je politički idiotizam bilo rušenje vlastite Vlade i vlastitog premijera.

Kao specijalni gost komentator na YU N1 TV, osvanuo je nitko drugi nego „peti ortak“, dr.dr. Pašalić koji kao navijena ploča ponavlja iste teze koje uz ciničan osmijeh sa uživanjem komentira Tihhomir Ladišić, komentator čudnih genderističo-rodnih osobina, tako da slobodno, uličnim slengom mogu reći i konstatirati, kako je ta emisija bila apsolutno pederska. U rastakanjku života i karijere Tomislava Karamarka i njegove obitelji, isti taj Pa[a,dr. deratizacije, zaboravio je kako to izgleda kada te mediji razapinju u klasičnoj režiji vučjeg čopora u silnim, ali stvarnim aferama koje su pratile ovog veterinara i otpratile ga u političku mirovinu prije reda. Njegova građevinska efekktiva trenutno je u debelom crvenom i red je već jednom da se i on vrati u politiku. S obzirom da u HDZ nije mogao, nisu mu dali, a može onda brate, protiv HDZ-a!? I on tvrdi da cijelo rukovodstvo HDZ-a treba odstupiti. I on tvrdi da je politički idiotizam Karamarka bilo to što je srušio vlastitu Vladu!? Dr. političke deratizacije Paša, ide još dalje i biranim hvalospjevnim riječima opisuje Most kao neku veličanstvenu pojavu na hrvatskom političkom tržištu. A u Oreškovića je zaljubljen!

Psihijatar Božo, koji je s pravom zaljubljen u svog Podrepića koji mu osigurava potentnu moć, a ovaj je opet dostojan nasljednik Šime Lučina u svakom pogledu, onako snishodljivo, psihijatrijski, na upit da komentira Karamarkovu ostavku, kaže: „nije jedan čovjek cijela stranka“. Dakle, malo, rodno-spolno „čudovište“ dr. Kinsleya, kaže isto što kažu ostala dvojica članova „Tria sova“. Kaže da treba srušiti cijeli HDZ, jer Karamarkova glava nije dovoljna, Karamarko je tek početak!

Sva trojica aktera iz „kodnog tima“ znaju da bi tehnologija rušenja svih tijela HDZ-a dovelo do potpunog rasula u toj stranci koja je trenutno u klasičnom cajtnotu oporaviti se od ovih šokova na koje očito nisu bili spremni.

Trio sovu“ veže još nešta važnije. Svoj trojici apsolutno je prihvatljiv Andrej Plenković pod uvijetom da u HDZ-u napravi „reda“, nakon nereda koji je napravio „veleizdajnik“ Karamarko, pobjedivši pet puta zaredom na svim najvažnijim izborima. Oni čak imaju spremnu i političku strategiju za „pomoć“ HDZ-u, a ona se jednoglasno sastoji u tome da se HDZ mora odmaknuti od Hasanbegovića, ideološko-svjetonazorskih tema, od aveti prošlosti i okrenuti se budućnosti! A budućnost HDZ-a, krije se u političkom centru Hrvatske.

Oni žele da se u Hrvatskoj dogodi „grupnjak“ da ponovo može svako sa svakim i svi sa svima, pa tko koga stigne! Klasična politička rodna jednakost po uzoru na Oreškovićevu domovinu Kanadu koja ga je odgajala! U Kanadi je dozvoljeno vjenčati se i sa vlastitom mačkom, a Tim o tom strateškom, životno-svjetonazorskom partnerstvu nije do sada rekao ni jednu riječ. Valjda ne zna kako to na hrvatskom književnom jeziku objasniti!? Rezultat tog nerazumijevanja bilo je kadroviranje u Hrvatskoj vladi osoba svih duginih boja, počevši od svojih prvih savjetnika! Osobit odnos izgradio je s drugim podpredsjednikom Vlade koji je bio zadužen za psihijatrijsko liječenje HDZ-a i cijele Hrvatske nacije s novom terapijom rodno-spolne političke jednakosti, banalno nazvanom „tripartitna velika koalicija“. Pravi grupnjak, nema šta!?

Zanimljivo, tu terapiju podržavaju svi kmerski velikani iz „crvenog vilajeta“, sve kmerske NVO udruge, sve kmerske tiskovine i svi kmerski elektronički mediji. I ne samo to!? Glavnim terapeutom imenovali su briselskog doktora Andreja Plenkovića koji je zadužen izlječiti ognjiištarske boleštine u HDZ-u i lustrirati pobjednike. U ovoj zamišljenoj psihijatrijskoj papazjaniji, u režiji „Tria sova“, pobjednici nisu dozvoljeni, mora vladati „bratstvo i jedinstvo“.

Pitanje je jednostavno? Je li Karamarko srušio svoju Vladu, HDZ-ovu Vladu, ili je to bila Vlada ovog „kodnog tria“ koja je srušila Karamarka i koja želi srušiti i HDZ! Njihove vjerodostojne izjave iz ove priče same za sebe govore sve i daju nam odgovor na ovo retoričko pitanje!

Ni jedan član „Tria sova“, a sada, kada im se priključio Plenković, ni jedan član „Kvarteta sova“, nije se ni jednog trenutka sjetio formule „Mi ili oni“, pakla kojega nam razbojnička banda priredila, nisu se sjetili ni svojih drugova Perkovića i Mustača, lex Perkovića, nisu se sjetili koga to vrijeđa pjesma „Lijepa li si“, tko to sramoti Domovinu u cijelom Svijetu, tko to dijeli hrvatski narod. Kvartet srlja u politički centar, Karamarkov ministar Hasanbegović koji se ne odriče prijatelja im je odvratan, a pojam demokršćanski svjetonazor iz politike mora nestati u nekakvom imaginarnom tripartitnom političkom centru. I kada bi bila i netočna tvrdnja da gospoda žele devastirati HDZ svojom tripartitnom terapijom, medijskim prijevarama devastirat će demokršćanski glasački korpus, a kada prepolove HDZ-ovo biračko tijelo, bit će isto kao da su prepolovili i sam HDZ.

Kao da Hrvatski narod ne zna zašto smo u protekle četiri godine, u kolonama od stotina tisuća domoljuba hodočastili u Vukovar, Knin, Bleiburg, u Hude jame i Križne puteve hrvatske mučeničke povijesti. Jedan hladni birokrata iz hladnih Briselskih hodnika, na lovorikama hladnog bjelosvjetskog birokratizma, na debelim svežnjevima novčanica i na brdu obiteljskog „zlata“ tko zna kako stečenog, birokrata koji se potpuno razotkrio već u svoja prva dva javna nastupa, želi nam reći da smo mi budale i da je glupo tako silno voljeti svoju Domovinu i željeti doznati istinu o povijesti svog narod. Programirani birokratski štreber ne zna šta je iskrenost u očima, on ne zna da je Tomislav Karamarko predvodio te kolone iskreno, ne zbog političkih poena, već zbog svog oca, stradalnika Križnog puta, zbog patnji hrvatskog naroda, on ne zna da i autor ovih redaka u svojoj obitelji ima stradalnike križnih puteva. Koliko je takvih obitelji u Hrvatskoj?

On je živio u potpuno drugim okolnostima, zaštićen od udbaških progona i potpuno isto kao Zoran Milanović iz hladovine Briselskih hodnika promatrao je kako gori vukovarski toranj. Ljudi koji su se na krilima tog Karamarkovog domoljublja uhljebili u dubokoj birokratskoj hladovini europskog parlamenta, danas to domoljublje hrvatskog naroda žele učiniti ništetnim!

Prva impresija uvijek mi je najvažnija, isto kao u slućaju psihijatra Bože kojega sam nazvao „novim mladim Titom“, netom što se pojavio na političkoj sceni. Nisam pogriješio, a možda ne griješim ni sada. Već to veliko „možda“, dovoljan mi je znak za oprez i duboko i ozbiljno promišljanje. Branitelji u HDZ-u, branitelji u Domovini, branitelji u Svijetu, moraju stvari uzeti u svoje ruke i iznjedriti predsjednika stranke, Tuđmanove stranke, branitelja koji je stvarao Hrvatsku kada nam je jedino oružje bilo čisto, neopisivo domoljublje! Domoljublje koje je iskazano u svim dosadašnjim pobjedama Tomislava Karamarka, neopisivo domoljublje koje smo sinoć dotakli nakon veličanstvene pobjede nad najboljom nogometnom reprezentacijom Svijeta, na čelu s golobradim Hrvatima velikog srca!

Moramo iznjedriti čovjeka koji će poslije Tomislava Karamarka znati argumentirano obraniti „Hasanbegovićev antifašistički poučak“!