U ovo vrijeme 038

 

Kako u ovoj političkoj situaciji držati stvari pod kontrolom i kako ne dopustiti da se opravdano nezadovoljstvo prevarenih birača ne pretoči u prosvjede ili otvoreni bunt?

Za pretpostaviti je da je to bilo jedno od pitanja na koje je “centralni komitet” HDZa trebao iznaći odgovor prije nego što je jednoglasno, “a priori”, na neviđeno, dao placet političkom savezu sa strankom koja se među narodom percipira kao radikalna anacionalna stranka.

Vjerojatno je vrh HDZa procijenio kako je interesna mreža kojom je povezan veliki broj njihovih članova jako čvrsto isprepletena i kako će izdržati eventualna puknuća te će u njoj ostati ono čemu ona služi, a to je zadržavanje vlasti, što u svoju korist što u interesu svojih svjetskih gospodara.

Mreža je izdržala prvi pritisak, jer su oni zahvaćeni mrežom već prije prošli određeni tretman. Već duže vrijeme ljudima se redovito ispire mozak, zaglupljuje ga se, laže ga se i manipulira se njime pomoću medija, kao suvremenih perilica mozga. Narod ispranog mozga omekšan je narod.

Narodu serviraš priču o višim nacionalnim interesima i kažeš mu: “Narode, pamet u glavu… ako ne podržiš ulazak anacionalnih političkih snaga u sam vrh izvršne vlasti, znaj narode, da ćeš biti kriv što ne će biti Pelješkog mosta, ti ćeš narode, zadrti i nazadni, biti kriv što sutra ne će normalno započeti školska godina, ti ćeš bahati narode biti kriv što će umirovljenici biti bez mirovina, studenti bez stipendija, bolesni bez zdravstvene skrbi, umirući bez palijative, narode ti ćeš biti jedini krivac što ne će nicati nove bolnice i kriv ćeš biti za sve dugove u zdravstvu, jer sva ova blaga Božja i blagoslove Njegove osigurati će nam HNS.

Oni imaju 5 mudraca s istoka koji ti darove nose. Samo ti narode ne grintaj, ne zvocaj, ne ronzaj… šta ima veze šta ti narode nisi za njih glasovao… glasovao si za nas … A mi? Mi znamo kako tebe narode, koji si u Hrvatskoj sit svega, prevesti u Irsku, Njemačku, Australiju… što dalje to bolje… tamo gdje ne ćeš morati voditi računa o domovini, jer mi ćemo ostati i žrtvovati se za tebe.”

Naoštrila su se pera HDZ-ovih apologeta, pisara i spin doktora koji se klanjaju Hazjajinovom liku i djelu, koji na žrtvenik bogovima ovoga svijeta prinose duše naše djece koja bi sutra iselivši se ostavila ovaj Božji dar, ovu Hrvatsku, na milost i nemilost svjetskim torbarima, nakupcima i prekupcima.

Ali najprije će novi ministar pravosuđa, kao znak dobre volje, obaviti autolustraciju, jer je za one države sudio domoljube na robiju na Golom otoku zbog verbalnog delikta, a sada će javno pokazati kako to lustracija kreće od samog vrha.

Zatim će nova ministrica naobrazbe vratiti “točak historije” unatrag i opet ćemo imati na čelu provedbe kurikuluma one koji će našu djecu odgajati ne onako kako mi to mislimo da je najbolje, nego onako kako to treba biti po “sorosevom poučku”. Uostalom šta mi znamo šta je to dobro za našu djecu.

Ti ćeš narode dok se HNS ovi mudraci budu klanjali Hazjajinu i prinosili mu darove (“Mi želimo unijeti naše vrijednosti u novu Vladu. Nema ustupaka, sve naše vrijednosti unosimo u vladu.” – Predrag Štromar, HNS), baviti se nogometom, piti ćeš pivo, kockati ćeš u kockarnicama, gledati ćeš sotonske TV programe, savjete ćeš tražiti kod gatalica i vračara, slušati ćeš zadnje hitove sa estrade koji govore o sakaćenju i mučenju kao izrazima ljubavi i ako budeš narode dobar i poslušan, ako se dovoljno omekšaš da te možemo neprestano držati u perilici mozga, dobiti će za nagradu poklon bon iz “Konzuma”.

To šta taj bon ništa ne vrijedi ne uzbuđuj se, jer ni ti, narode, za svoje političare ionako ništa ne vrijediš.

Osim na izborima.

Ispranog mozga.