Suđenje ‘Haaškoj šestorci’

 

Bez Herceg Bosne Hrvatska bi pala! Treća Jugoslavija bi opstala!

U ovom procesu prijatelji dragi, Republika Hrvatska optužena je za poticanje secesije s ciljem aneksije, što je politička a ne kazneno-pravna kvalfikacija koja je u direktnoj suprotnosti sa samim statutom suda, pa čak i s imenom suda, koji nosi atribut “kazneni” a ne “politički”.

Budući da nema kaznene odgovornosti nijednog od šestorice optuženih, pribjegava se političkim kvalifikacijama zasnovanima na lažima tajnih svjedoka, na falsifikatima, kao i na lažima onih svjedoka poput Mesića, Ribičića, Manolića i ostalih čiji cilj je prikriti vlastita zlodjela.

U ovom procesu prijatelji moji dragi Hrvatska vojska HV naziva se “okupacijskom silom u BiH”:
U ovom procesu dragi prijatelji, 1. gardijska brigada HV-a “Tigrovi”, zatim 2. gardijska brigada HV-a “Gromovi”, zatim 4. gardijska brigada HV-a “Pauci” i 5. gardijska brigada HV-a “Sokolovi” optužuju se ne samo za sudjelovanje u “međunarodnom sukobu” što je samo po sebi laž koja se temelji na lažnim iskazima i falsificiranim dokumentima, nego se te legendarne postrojbe Hrvatske vojske optužuje, i to isključivo na temelju iskaza tajnih svjedoka, da su sudjelovale u zločinima protiv Muslimana u BiH što je drska, bjedna i bezočna LAŽ!!

Međutim, ako ta laž prođe i u drugom stupnju, posljedice po Republiku Hrvatsku bit će nesagledive.

I onda se ova antihrvatska i nenarodna vlast u Hrvatskoj pravi da je “zaboravila” ovaj proces.
A nisu zaboravili poslati u Haag falsificirano izvješće o imovini generala Praljka čime su direktno sabotirali njegovu obranu.

Nisu zaboravili proglasiti njegove zbirke dokumenata šund-literaturom da bi mu nabili porez, a njega bacili u očaj i depresiju koja bi mu trebala onemogućiti obranu.

Nisu ni prethodne vlade puno bolje. Neke su naplaćivale spajalice za papir i fotokopiranje, kojekakvi Božinovići i Šimonovići i slični ubačeni Mesićevci činili su očigledne diverzije. A pritom su “zaboravili” poznatu i neoborivu činjenicu koju će vam reći časna novinarka Višnja Starešina.

Ili je pak nisu zaboravili, nego upravo suprotno, zapamtili su je i žele se osvetiti jer im je Herceg-Bosna pomutila planove!!

 

 

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5z1VT4aWXXE

izvor: http://glasbrotnja.net