NE STAJATI SA STRANE

Stranica ”Potpora ocu biskupu Anti Ivasu” napravljena je kao znak podrške Šibenskom biskupu msgr. Anti Ivasu kojega fundamentalisti liberalizma prozivaju zbog progovaranja u slučaju kluba Azimut.

 

 

Ova stranica je napravljena kao znak podrške šibenskom biskupu msgr. Anti Ivasu kojeg prozivaju zbog progovaranja u slučaju kluba Azimut. Klub Azimut smješten je u centru Šibenika uz katedralu sv. Jakova i biskupski dvor čime je narušena ne samo povijesna jezgra hrvatske i svjetske baštine već i duhovnost centra Šibenske biskupije.

Nakon policijske intervencije i uhićenja vlasnika kluba zbog nepoštivanja komunalnog reda razljutili su se mnogi građani prozivajući tako ponajviše biskupa Ivasa kao glavnog krivca za policijsku intervenciju i postavljanja pitanja je li ovakvome klubu pravo mjesto uz katedralu.

Biskup Ivas je biskup koji je za naš narod i šibensku biskupiju uvijek stao braneći ono što je u duhu tradicije i kršćanstva.

Mladi koji su stali uz stranu Azimuta prozivaju biskupa da ne voli mlade, naglašavajući da ne žele živjeti u mraku. Upravo ovaj biskup je biskup koji zna raditi s mladima i zna koje je pravo svjetlo koji oni zapravo traže. Biskup Ivas je prvi predsjednik Odbora HBK za mlade (do 2010.) za čijeg je predsjedanja pokrenut Ured HBK za mlade i za čijeg su djelovanja pokrenuti mnogi projekti za mlade.

Toliko je ljubavi za mlade u ovome biskupu, toliko zalaganja, upornosti i požvrtvovnosti. Najmanje je što se može učiniti jest podržati ga u ovoj situaciji.

Organizatori ove hajke na biskupa su oni koji nas nazivaju katolibanima, naše svećenike nazivaju klerofašistima i sličnim pridjevima.

Dokaz tomu da organizatore ove hajke nije briga za mlade u Šibeniku je i taj da nisu pravili prosvjede ispred policije koja je privela vlasnike bara zbog napada na policiju već su iskoristili priliku za napad na oca biskupa Antu Ivasa.

 

https://www.facebook.com/Potpora.ocu.biskupu.Anti.Ivasu?fref=ts

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::