KAD BOG ŠALJE ANĐELE

OVO JE SVIJETU NESHVATLJIVO:

Evo zašto obitelj Rončević nikad neće odustati od prodaje kuće!

Mediji izbjegavaju govoriti da je obitelj Rončević sve svoje predala Bogu!

Najveće čudo ove korizme svakako je Mila Rončević, djevojčica oboljela od leukemije a koja je cijeloj Hrvatskoj dala priliku za korizmenu ljubav, za dobro, za milost i milosrđe, za val ljudskosti koji je toliko bio potreban ne samo njoj nego i svim onim ljudima koji su sudjelovali svojim molitvama i milosrđem za taj jedan mali predivan život i poslužili Gospodinu da učini čudo!

Otac male Mile čak napominje da nam je svima bila potrebna Mila da se u ovoj korizmi očistimo svojih grijeha u izjavi prepunoj čudesne vjere koju samo Gospodin može dati srcu, a koju ovaj svijet teško razumije.

Bog nam ne jamči da će Mila ozdraviti, ali znamo kamo će ona ako sve to za nas ne završi sretno. I zato se ne bojim za malenu, ali bi mi bilo jako teško da ode, pogotovo nakon što je ujedinila cijelu Hrvatsku, spasila neku drugu djecu i nama dala priliku da se očistimo od nekih svojih grijeha“ – rekao je Milin otac za Večernji list.

Dodali su i da je nemoguće nagovoriti ih da prodaju kuću jer nisu u pitanju oni, nego ZAVJET koji su dali Bogu i koji je nemoguće prekršiti.

 „Ni jedna peticija za zadržavanje kuće, humanitarna akcija ili nagovaranja prijatelja ne mogu utjecati na našu odluku. To nema veze s novcem uplaćenim za Milino liječenje, nego smo supruga i ja tako odlučili i zavjetovali se, a želimo i poručiti ljudima da trebamo funkcionirati na osnovi zajedništva i međusobnog davanja. Najbitnije je pomoći drugima, onima kojima je pomoć potrebna, zato smo novac ponudili za liječenje dječaka.“

„Milu su spasili dobri ljudi i Božja pomoć, a supruga i ja stojimo iza svojih riječi sveukupnom imovinom i cijelim svojim bićem. Zahvaljujući ljudima koji su se odrekli kruha i ručka, jedna teško bolesna djevojčica dobila je šansu.  – rekao je Marin zbog čije vjere i mi znamo da je Mila kao i njezina obitelj potpuno sigurna u najboljim rukama našeg Gospodina.

Hvala ti  Bože za ovu obitelj koja nam je u ovoj korizmi dala šansu da budemo bolji ljudi!