Dobrodoli!

DRAGI PRIJATELJI!

U lipnju 2008. na programu Hrvatskog radija – Radio Splita bilo je Europsko prvenstvo u nogometu.

U isto to vrijeme na programu Hrvatskog Radija – Radio Splita više nije bilo, moje skoro šest godina stare, emisije „Nikad Nedjeljom“.

Bez objašnjenja, hladno i proračunato eliminirana je iz etera, a da nitko živ nije upitao one koji su je slušali što misle o tome. Ti isti koji su bili uvjereni „da su joj došli glave“ danas su izgubili svoje pozicije, a emisija je (hvala na pitanju) i dalje živa.

Zahvaljujući prije svega Božjoj volji i svojim slušateljima na Radio postaji MIR Međugorje, radiju Narona Metković, HIT radiju Sinj, Radiju Korčula, Radiju Blato, Radiju M Vela Luka, Radiju Brač, Radiju Trogir, Radiju Tomislavgrad i Radiju Čapljina, emisija „Uvijek Nedjeljom“ živi svoju 11 godinu života.

Toga ljeta 2008. pokrenuo sam ove internetske stranice koje su tijekom proteklih pet godina, za osobne stranice, ostvarile zavidnu posjećenost. Niste me zaboravili.

I na tome vam hvala.

Posljednjih tjedana ove stranice su trpjele i otrpjele brojne hakerske napade. Vjerojatno nekome nije bilo „po guštu“, a ni „po volji“ ono što je pisalo na njima. Reče mi netko „Da nisu valjale nitko ih ne bi ni napadao“.

Nažalost to je naša realnost. Ne slažemo se s nečijim stavovima i onda želimo da tih stavova jednostavno – nema. Ali na tugu i bijes takvih naše stavove nitko niti smije niti može zabraniti. Oni su utemeljeni u našoj vjeri i u vrijednostima koje su održale naš narod.

Bog – Obitelj – Domovina i dalje će to biti tri temelja na kojima će počivati svaki moj rad.

Za sada su to obnovljene stranice.

I emisija „Uvijek Nedjeljom“.

Ali slijedi i nešto novo.

Uskoro!