Izbori i izborni jadi 30 08

 

MILITANTNI ATEIZAM U “PAMETNOM” CELOFANU

Julian Baggini, britanski filozof i predani ateist, daje definiciju militantnog ateizma.

Ona glasi: “Militantni ateizam je ekstremni oblik ateizma. Njegove dvije glavne karakteristike su neprijateljstvo prema religiji i za svoj cilj ima uništenje svih tragova Boga i religije.”

Pa, tko sam ja da sudim Juliana?

Čovjek je i sam militantni ateist, pa valjda on najbolje zna što su i kakvi su militantni ateisti. 
I koji im je cilj. I na koji način žele svoj cilj ostvariti.

Ali pustimo mi Britance i Juliana, jer mi imamo svoju domaću ateističku “pamet” koja strastveno želi izaći izvan okvira salonskih filozofskih rasprava o “uništenju svih tragova Boga i religije” u Hrvata i jednostavno to želi provesti u djelo. U svršen čin. Fait accompli.

Stranka “pametno” očigledno želi zatucane katolike i ostale kršćane dovesti “pameti”.

Kako?

Vidjevši da je dosadašnja perjanica borbenog ateizma SDP & comp dobro očerupana veliki meštri su iz svojih loža i trezora ukapali neke škude u novu zvijezdu na obzorju hrvatske političke scene. Njihov prošli (od bilo kakve ideologije kastriran) projekt zvani “most” obavio je samo djelomično svoju zadaću.

Preko “mosta” zamalo su se, nakon višegodišnjeg flerta, i formalno pravno spojile dvije sestrinske stranke HDZ i SDP.

Kako se ono kaže… “dlaka je falila”.

Ali kako su se neki dijelovi “mosta” (Petrina, Lovrinčević, Prgomet…), zbog brzine sklapanja “mosta”, pokazali nekompatibilnima, “most” nije bio u stanju preuzeti na sebe svu težinu povjerene mu operacije.

Ipak “most” je uspio u jednom. Lustraciju, na koju su “mostovci” bili posebno alergični, više nitko u HDZu ozbiljno ne uzima u obzir. Ostalo je nekakvo domoljubno potemkinovo selo koje svojim oronulima pročeljima još pokušava privući naivne patriote od kojih se najveći broj njih još uvijek nada da je Franjo Tuđman živ i “a priori” vjeruje svakome tko se na njega pozove.

Kopernikanski obrat pri izboru predsjednika stranke, totalna amnezija članstva, nova pravovjernost i odanost do fanatizma novom, još do jučer marginalnom članu stranke, od HDZa su, ionako rastočenog doktorovim kultom ličnosti, ostavili samo tužni podsjetnik na dane kada nije bilo ni popularno, a još manje berićetno dati im svoje povjerenje, a kamo li imati njihovu člansku iskaznicu.

Stvari su sada tu gdje jesu. Čekaju nas još jedni rezultati izbora čiji će rezultati stvarati kod plebsa osjećaj da sve ovo više nema smisla i da bi bilo “pametno” da netko “pametan” sve to dovede “pameti” i uzme pod kontrolu.

Onaj kanadski kemičar je bio najobičniji lakmus papir koji je pokazao da Hrvati vole “pametan svit”. Nema veze što Tim nema veze, ali kako je on došao iz Kanade a Kanada je kako Mujo kaže “Najljepša zemlja na svijetu!” onda, to znači, tamo žive i najpametniji ljudi na svijetu.

Milanovićeve retoričke eskapade na granici blasfemije za pravovjerne antife, služe kako bi predao štafetu HDZu, jer HDZ je jedini u stanju učiniti ono što je s “nepredvidivim” Hrvatima jedino moguće. Treba ih baršunastim rukavicama povući za uši i odvesti u novo babilonsko ropstvo. Nježno. Da se (i dok se) jadu ne dosjete.

A tamo ih čeka “pusta pamet”. Bez Boga naravno. Tu na scenu stupaju naši “junaci novog doba” koji su sada po prvi put stavljeni pod svjetla pozornice, jer oni bi sutra tamo trebali dugo trajati. To će biti beskrajna jednočinka u kojoj će neka “pametna” tehnička vlada vladati do iznemoglosti (naravno naše), a veće “pameti” od stranke “pametno” jednostavno nema, zar ne?!

Stranka “pametno” u biti vraća “pameti” zalutale birače SDP & comp. Ne zanimaju njih kršćani iako ima i takvih “kršćana” koji će se odreći Boga kako bi dokazali da nikome ne žele suditi (lustracija).

Vratimo se F. Dostojevskom koji je sve rekao jednom jednostavnom rečenicom. “Ako Bog ne postoji, sve je dopušteno.” I redefinicija braka, i pobačaj, i eutanazija, i progoni kršćana, i eliminiranje križeva iz javnih prostora, i genetska modifikacija, i rodna manipulacija, i pedofilija, i incest… naravno sve “lege artis”… ili kako oni to zovu “jokićev kurikulum” za nazadne kršćane Hrvate.

Pametno.

Nema tu više 10 Božjih zapovijedi. U biti nema ni jedna, jer “pametni” kažu – Nema Boga!


Kako bi se narod bavio sam sa sobom “pametni” će ne samo dopustiti nego i poticati idolopoklonstvo. Treba se klanjati bogu novca, bogu moći, bogu slave. Narod već kleči pred tim bogovima koje je instalirala “pamet” ovoga svijeta.

I danas postoje Jeremije koje plaču i preklinju svoj narod neka se vrati svome Stvoritelju ali sve se više čuje izrugivanje i smijeh, jer “pametnih” je sve više. Jednog dana kada Babilon, na ovaj ili onaj način, bilo “pameću”, bilo preko “mosta”, bilo sa “oraha”, bilo kroz “zid”, bilo kroz HDZ&SDP… raseli dovoljno mladih i uistinu pametnih i kada naseli neke kojima ovo sveto tlo ništa ne znači, mi ćemo i ne pomaknuvši se s mjesta biti odvedeni u babilonsko ropstvo.

Zato ovih izbora birajte po SVOJOJ PAMETI i po svome srcu, a ne po “pameti” onih koji su spremni i Boga “ubiti” u vama.

I sjetite se, Sodoma bi bila pošteđena da je u ono vrijeme samo 10 pravednika bilo u njoj. Zato napravimo pomak i uvedimo za početak u sabor ne “pametne” ovoga svijeta nego pravednike iz naroda koji se ne će “za sva blaga ovoga svijeta” odreći svojega Boga Oca, svoje hrvatske nacije i svoje domovine Hrvatske.