https://homunizam.wordpress.com 08 11 2015

 

Ne znam jeste li do sada čuli za “medicinski potpomognuto osljepljivanje”. Ja nisam. Kada se neka stvar ne nazove pravim imenom (npr. “ludost”) , onda imate problem s opisivanjem. Jedna žena je dobila svojih 15 minuta slave nakon što se dala oslijepiti.

Prije sumraka psihijatrije to bi svatko nazvao ludošću. Nekada bi to bio psihijatrijski bolesnik kojeg treba braniti od samog sebe ili druge od njega. No danas, u epohi tolerancije i svih različitosti, najagilniji američki psihijatrijski bolesnici se liječe sami – doslovno se ispucavaju po djeci u američkim školama.

To je napredak psihijatrije koja se “ne bi štela mešati” – i tek kad netko nije zadovoljan sa svojim stanjem, proglašava ga bolesnim. Do tada je samo “različit”. A sve je počelo 1973. sa čudesnim masovnim “ozdravljenjem” homoseksualaca, izbacivanjem s liste psihijatrijskih poremećaja. Nije sada čudo da bujicu ludosti više nije moguće zaustaviti.

Vratimo se ovoj ludači.

Netko želi da bude lijep, netko da bude viši/niži, netko da bude koječime obdareniji ili suprotno …

Njena najveća životna želja je bila da bude slijepa. Stoga se je odlučila oslijepiti, kako bi bila sretna (ta, tko smo mi da sudimo i da nekom stajemo na put ka sreći). Sretna vjerojatno onako kako je sada sretan bivši atletičar, a sada najvjerojatnije jedina “Žena godine” s penisom: Caitlyn Jenner, (ex.Bruce). 

 

Čitav članak pročitajte na:

https://homunizam.wordpress.com/2015/11/01/njeno-tijelo-njen-izbor-dala-se-oslijepiti-jer-je-oduvijek-zeljela-biti-slijepa/