Mate Knezović

Nakon pokoravanja gotovo cijele Europe Sodomiti su krenuli i u konačno pokoravanje Hrvatske. Pokoravanje je planirano na način da neće biti nikakvog otpora i na će Hrvatska, uostalom kao i nekadašnje moćne kćeri Katoličke Crkve, šaptom pasti. Međutim, dogodilo se čudo i Hrvati, stari prokušani hajduci, uskoci i ratnici, uvijek ZA DOM SPREMNI, te voljni dati život za krst časni i slobodu zlatnu, i ovaj put su uspjeli uočiti prijevaru, mobilizirati narod, otpočrti borbu i dobiti značajnu bitku i, nogometnim rječnikom rečeno, povesti 1 : 0.

Sama bitka je dobivena na način da se narod samoorganizirao, nešto slično kao i tjekom velikosrpske agresije krajem dvadesetog stoljeća. Naime, očevi i majke su shvaltili da njihovu djecu žele učiniti čudovištima bez kulture, običaja, tradicije i vjere. Djeca prema tom projektu trebaju postati zombiji Novog doba. Međutim, Narod se, uz pomoć nekolicine ZA DOM SPREMNIH intelektualaca, koji su voljni dati život za krst časni i slobodu zlatnu, digao i jasno izrazio svoje stavove. Taj narod je dobio nešto podrške iz određenih crkvenih struktura, doduše taj glas nije bio tako snažan kako je narod očekivao i želio, te kako vjera nalaže, no u narodu se probudila nada. Činilo se da je cijela Crkva stopljena s narodom i da Sodomiti više nemaju izgleda nastaviti tako svestrano sa svojim zloćudnim Istanbulskim karcinomom. Sljedili su uskoro uskrsni blagdani. Narod je čekao jasan završni udarac Sodomitima. Rezultat je trebao biti 2 : 0. Tako je naš dobri, plemeniti, ali naivni, narod mislio, no dogodio se obrat. Sodomiti su, na opće čuđenje ZA DOM SPREMNIH te za krst časni i slobdnu zlatnu voljnih umrijeti, izjednačili.

A izjednačenje se dalo naslutiti. Kada je narod jasno artikulirao svoj stav, vođa Sodomita, izvijesni Plenković, pojasnio je narodu, intelektualnim vođama i duhovnim pastirima da je Istanbulski karcinom duboko kršćanski. Time je izivjesni Plenković postao uvaženi teolog, a njegovoj teološkoj misli crkveni prelati nisu se usprotivili i s prijezirom ju odbacili, nego su prešutno prešli preko takvog teološkog tumačenja Istanbulskog karcinoma. Dapače, izvjesni Macan je krenuo s fake news vijestima. Plenković i Macan su baš za Veliki tjedan i Uskrs naredili visoko pozicioniranim Sodomitima iz HDZ-a da ulože sve napore da stupe u kontakte s crkvenim velikodostojanstvencima i župnicima. Morali su se pojaviti na križnim putevima i uskrsnim misama. Morali su dugo ostati s nardom i župnicima. Morali su doći do svojih biskupa, reći pobožne riječi i veličati Uskrs, pozvati na mir i ljubav, na borbu protiv siromaštva i na demografsku obnovu. Visoki prelati su za njih imali vremena na pretek. Silke sklada i ljubavi između najvažnijeg pastira i vođa Sodomita, su odaslane narodu. Tek toliko da se Narod ne umisli da on može iznijeti pobjedu. No za narod ovaj put nisu imali vremena, osim samih obreda. Nikako nisu prihvatili narodne zahtjeve, koji su u skladu s Kanonskim pravom, da se Sodomite opomene i da im se zaprijeti ekskomunikacijom, da ih se javno i jasno opomene i prozove, da im se odbije dati sveta pričest i sl.

Tako su Sodomiti, uz pomoć pastira Božjeg naroda, uspjeli izjednačiti rezultat na 1 : 1.

Utakmica se nastavlja jer su u pitanju životi naše djece, njihova nevinost, njihova budućnost, njihovo uzdignuće ili propast. Po cijenu života ne dam duše svoje djece Sodomitima! Pastiri u raskošnim palačama, s najboljim jelima, biranim vinima, u mekanim odijelima, izgleda da ipak ne shvaćaju što se događa i na čijoj su strani. Ili možda shvaćaju?

Mate Knezović